Robot usisivač za bazen Zodiac Vortex RV 5300

Print
Vortex RV 5300
Description

Zodiac roboti iz serije  RV predstavljaju modele ciklonskog robota koji radi po principu ciklona u filteru omogućava prikupljanje otpada, smanjujući začepljenje filtera i tako omogućava održavanje čišćenja.

Zodiac roboti iz ove serije osiguravaju savršeno čišćenje zahvaljujući dugim mlaznicam i filterima velikih kapaciteta koji  omogućava vakumiranje i skladištenje svih vrsta otpada, za maksimalnu udobnost korišćenja i kontrolu snage usisavanja tokom celog ciklusa. Snažan i konstantan sistem usisavanja na bazi ciklona što stvara super snažan efekat unutar filtera. Dva dodatna ciklusa čišćenja:  1. samo dno (1h30m),   2. dno, zidovi i vodena linija (2h30m). Roboti iz RV serije poseduju lift sistem.

Tehničke karakteristike:
*Čisti pod, zidove i vodenu liniju bazena
*Vreme rada 1h30m i 2h30m sata

* Pogodan za bazene do 80m2

* Dužina kabla 18m

*Sadrži tri motora, transportna kolica

Pogon na četiri točka

Držite se zidova

VortexTM4 4WD ima četiri pogonska točka, što mu omogućava savršeno prianjanje na zidove. To smanjuje rizik od pada sa zidova, a opremljen je i ActivMotion senzorom, koji omogućava automatsku korekciju putanje.

Zodiac Lift System

20% manje napora

Robote u bazenu često je teško podići iz vode, jer su i dalje puni vode. Ispuštanje ove vode često traje dugo. Zodiac Lift  raspršuje vodu u robotu pod visokim pritiskom, omogućava vam da odmah s najvećom lakoćom podignete robot iz vode.